CHARCUTERIE BOARDS🧀🥨🍇
Inspiratie? Check👌! Motivatie? Dubbel check👌! Realisatie? Driedubbel check👌! We zijn stiekem wel heel trots op ons nieuwste concept✌! Het speelde al een tijdje in onze gedachten en nu hebben we de tijd gevonden om het idee uit te werken. Let us introduce you to.. Charcuterie Boards by Marry Cooking🔪
De foto’s zeggen hopelijk al genoeg maar we lichten het concept natuurlijk graag even toe!
Ons charcuterie board bestaat uit diverse soorten hammen (in de vorm van roosjes🌹), fuet, camembert, oude kaas, brie, spiesjes met tomaat en gemarineerde mozzarella, gevulde peppadews met roomkaas, dadels, druiven, passievrucht, exclusieve rozemarijn nootjes, en ga zo nog maar even door😍! Niet zomaar een borrelplank dus maar echt een borrel next-level❤! Erbij serveren wij een heerlijk vers boerenbrood, krokante stengels en crackertjes met huisgemaakte pesto en Vadouvan olie. Tot slot hebben wij onze wijnleverancier gevraagd om dé perfecte begeleider bij dit kleurrijke en smaakvolle geheel. Wij hebben al even voorgeproefd natuurlijk en kunnen volmondig beamen dat deze lichte gekoelde Witte Port inderdaad een ‘match made in heaven’ is in combinatie met het eten🙌!
Het charcuterie board op de foto is een plank van 80 cm en is voldoende voor 4-6 personen! Deze kost €87,50 inclusief fles Port. Indien gewenst kunnen wij het Charcuterie Board uitbreiden naar meerdere personen op onze 1,5 meter plank🔥.
De exacte invulling kan van tijd tot tijd verschillen en gaat mee met de beschikbaarheid van seizoensproducten🍃🍂!
In verband met de mise-en-place verzoeken wij jullie minimaal 3 dagen van tevoren te bestellen🙏