Break the silence

Jaja, het is zover! Onze eerste blog na lange lange tijd van radiostilte. Een heftige zwangerschap en bevalling hebben ervoor gezorgd dat Mariah zich echt moest focussen op het sparen van haar energie en Marry Cooking heeft dan ook een poosje stilgelegen. Inmiddels is ons kleine hummeltje Juna alweer 5 weken oud en genieten wij volop van haar?‍?‍?! Dat genieten blijven we voorlopig nog even fulltime doen maar vanaf begin april staan wij weer voor jullie klaar! Tot die tijd gaan wij ons focussen op de planning voor dit jaar..en nieuwe ideetjes en recepten uitwerken! We kunnen alvast verklappen dat we met de Paasdagen weer iets heel leuks gaan doen! Wat precies blijft nog even geheim maar na 6 maanden afwezigheid zal het in ieder geval de moeite waard zijn!

Stay tuned..binnenkort meer info!
Ps. Natuurlijk zijn wij in de tussentijd al bereikbaar voor al jullie vragen omtrent cateringen?, walking dinners? en bruiloften?!