At your doorstep by Marry Cooking

De afgelopen jaren kon u bij ons terecht voor cateringen, walking dinners, kookworkshops, Home Chef en nog veel meer. Helaas heeft Marry Cooking een poos stilgelegen, te lang naar onze zin! Gezondheid staat echter voorop en soms betekend dat een stapje terug doen.

Fast forward to 2020…. Goed nieuws want Henrico is weer gestart met Marry Cooking!

2020 is echter een ander verhaal. Het zijn moeilijke tijden. Wij hopen dan ook van harte dat u deze woorden in goede gezondheid mag lezen. Vandaag de dag is het niet mogelijk om spontaan even lekker uit eten te gaan of een feestje te organiseren met een groepje familie/vrienden.

Wij denken echter graag in mogelijkheden en dus zijn wij opzoek gegaan naar manieren waarop wij u wel van dienst kunnen zijn!

Hieruit is het volgende idee ontstaan:

Marry Cooking – At your doorstep

Een avondvullende belevenis van begin tot einde, dat staat u vanavond te wachten. Heerlijk kokerellen en dineren in uw eigen huis, het zij met uw eigen gezin of een klein groepje vrienden op 1.5 meter afstand. Hoogstaand culinair genieten waarbij u zelf de laatste hand legt aan de diverse gerechten. De voorbereidingen hebben wij al gedaan en aan de hand van instructie video’s maakt u zelf de gerechten af. Ook aan de sfeer is gedacht; wij zorgen voor servetten, menukaart, een zeer geheim recept en natuurlijk een kaarsje voor op tafel.

Een uniek kijkje door de ogen van onze Chef en op afstand toch nog een volledige Marry Cooking beleving!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen?

Wij zijn bereikbaar  op 06-46384571 of stuur een mailtje naar info@marrycooking.nl

Hopelijk tot snel…at your doorstep!