Tablescaping

HOMECHEF MEETS TABLESCAPING🧑🏻‍🍳🕯🍽
Marry Cooking staat niet alleen bekend om kwaliteit maar ook zeer zeker om onze exclusiviteit! Met ons HomeChef concept is het mogelijk om voor één avond een echte Chef (In ons geval natuurlijk Henrico😊) in jullie eigen keuken te laten koken! Samen met de gastheer/vrouw maken wij dan een menu op maat, geheel op basis van de wensen en het budget waar wij mee mogen werken. Op de avond zelf komt Henrico dan bij jullie koken en voorziet hij jullie van heerlijke en verrassende gerechten👌! Indien gewenst kan Mariah ook meekomen als gastvrouw voor wat grotere gezelschappen om de bediening te verzorgen en de bijpassende wijnen uit te schenken🍷.
Echter gaan wij nu nog een stapje verder..
Zoals jullie vast weten heeft Mariah gestudeerd aan Les Roches, een internationale hotelmanagement school in de Zwitserse bergen🇨🇭 Hier zijn natuurlijk alle kneepjes uit het vak voorbijgekomen waaronder table setting. Onwijs interessant maar door de jaren heen is dit door alle drukte iets meer naar de achtergrond verdwenen. Totdat wij onlangs Below Deck tegenkwamen op Netflix! Dit gaat over de bemanning (interior&exterior) op grote jachten die cruises maken met gasten aan boord🛳. Kosten noch moeite worden hierbij bespaard en de meest schitterende tablescapings komen hierin voorbij! Één van de crewmembers heeft een boek geschreven hierover en dat hebben wij natuurlijk snel gekocht! Veel inspiratie opgedaan en Mariah is vervolgens helemaal losgegaan met shoppen van serviezen, decoraties en glaswerk. Zie hier het resultaat❤!
Vanaf heden bieden wij als extra service tablescaping aan in combinatie met een HomeChef arrangement. Wij hebben de keuze uit goud of zilver en dekken de tafel dan prachtig voor u op zodat u echt een volledige restaurantbeleving in eigen huis heeft!
Voor meer informatie over dit concept of om een datum te reserveren zijn wij bereikbaar via info@marrycooking.nl of 06-46384571.
Voor de liefhebbers; het boek heet ‘The art of tablescaping’ en is geschreven door Bugsy Drake📔.